Fotoreportage trainings/terugkomdag D-Support 30 september 2017

30 september werd de eerste trainings/terugkomdag van D-support georganiseerd. Deze dag was een zeer leuke bijeenkomst waar vrijwilligers oppassers en betrokken mensen bijeenkwamen. Er waren een paar informatieve verhalen over de stand van zaken van D-Support. De kennis van de oppassers werd opgefrist en aankomende oppassers kregen een goed beeld van  hun aankomende taken. Al met al een geslaagde gezellige dag die werd afgesloten met een heerlijke Javaanse maaltijd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Updated: 14 november 2017 — 08:47