Donatie stichting Diabest aan D-Support – 28 oktober 2017 (Someren)

 

Dr. A. Stork (internist, vasculair geneeskundige en bestuurslid Diabest) en Karin van Leeuwen, regiocoördinator D-Support

Stichting D-Support heeft een mooie cheque van € 4.073,50 ontvangen van Stichting Diabest. Diabest loopt elk jaar een expeditie met volwassenen door de Oostenrijkse bergen. De deelnemers hebben allemaal diabetes type 1. Het doel van Diabest is om met dit alpine-avontuur lichamelijke grenzen en mogelijkheden te verkennen en te verleggen. De expeditie wordt elk jaar aan een goed doel gekoppeld.
Met het geldbedrag dat de deelnemers bij elkaar hebben gelopen gaat D-Support zorgen dat meer gezinnen in de regio Eindhoven gebruik kunnen maken van een geschikte, geschoolde oppas voor hun kind(eren) met diabetes. D-Support werkt daarin samen met het St. Anna en Catharina ziekenhuis.
Stichting Diabest bedankt voor deze mooie bijdrage en we houden zeker contact!

Foto: Linda Berretty, fotograaf/bruidsfotografie
V.l.n.r: Alexander, Cynthia, Wendy, Linda, Sylvia, Marieke, Manon, Henk, Carmen, Michelle, Arnoud, Hans, Marleen & Marieke.

 

 

 

Updated: 27 november 2017 — 16:35