Nieuw: de familie- en netwerktraining

Verlies je tijd aan steeds maar weer dezelfde “suiker- en leefstijlvragen”? Gaan jouw vakantiedagen van dit jaar op aan diabetes? Moet je de mensen rondom je kind veel en vaak uitleggen? Al die lieve mensen bedoelen het immers goed. Wat wist je zelf van diabetes voordat je ermee te maken kreeg? Had je dat ooit uit een boekje kunnen leren? Of van een kwartiertje uitleg?

 

D-Support biedt ook een familie- en netwerktraining aan! Tijd verliezen aan eindeloos informeren over “diabetes in het algemeen” is niet meer nodig. Met ondersteuning van stichting D-Support blijft je energie beschikbaar voor jou en je gezin.

 

Het werkt als volgt: je meldt je gezin aan bij D-Support en geeft aan dat je een familie- en netwerktraining wilt. In een telefonisch intakegesprek wordt duidelijk wie je wilt laten trainen en wat een geschikte aanpak is. Dan worden de e-learnings voor de deelnemers beschikbaar gesteld. Deze e-learning leent zich uitstekend als basis voor familie, vrienden en voor begeleiders van sport en spel. Elke deelnemer ontvangt een uniek account voor de e-learning. Na de afronding volgt groepsgewijs een praktische training met realistische materialen. Die vindt plaats op een locatie naar keuze.

De diabetesverpleegkundige van D-Support bespreekt vooraf de aanpak van de training, zodat het geheel naadloos aansluit op jouw situatie.

Het resultaat is dat je je de dagelijkse zorg kunt delen en dat je kind overal kan blijven spelen. Ondanks diabetes. Dat is gezond voor iedereen. https://d-support.org/aanmelding-als-gezin

 

Coördinator en diabetesverpleegkundige Guusje Neijens

Updated: 6 juni 2018 — 09:29