Even voorstellen: bestuurslid Ralph Welcker

Beste lezer, mijn naam is Ralph Welcker. Ik ben getrouwd, woon in Den Haag en ben vader van een zoon (16) en een dochter (12). Sinds een aantal jaren werk ik als zelfstandig consultant op het vlak van migratievraagstukken, zoals opvang en integratie van vluchtelingen. Daarvoor heb ik onder andere lang voor een internationale humanitaire organisatie gewerkt. Onze dochter heeft diabetes type 1 sinds haar vierde. Dat heeft een veel grotere impact op ons leven dan we ons aanvankelijk konden realiseren. Als ouders probeer je zo goed mogelijk met de diabetes van je kind om te gaan en tegelijkertijd gaat het leven van je gezin gewoon door. Die combinatie valt niet altijd mee. Zo was het bijvoorbeeld zeker in het begin best moeilijk om een voor ons geschikte oppas te vinden. Daardoor gingen we eigenlijk zelden eens alleen de deur uit. Als bestuurslid hoop ik onder meer vanuit het perspectief van een ouder met een kind met diabetes en vanuit mijn betrokkenheid bij het welzijn van kinderen in het algemeen ervaringen te kunnen delen en zo bij te kunnen dragen aan het versterken van de kracht van D-Support. Ik zie uit naar een fijne en stimulerende samenwerking met het D-Support team.

Ralph Welcker, algemeen bestuurslid
Updated: 5 juli 2020 — 22:28