Gaby pitched D-Support voor de Peter J. Legro Award van Transavia

In deze nieuwsbrief een bijzonder woord van dank aan Gaby, aanvraag-moeder van het eerste uur. Gaby heeft sinds een paar jaar geen diabetesoppas meer nodig. Toch is haar gezin nog nauw betrokken bij D-Support. Ze is ‘oefengezin’ voor oppaskandidaten. Haar tennispark heeft in 2017 het jaarlijkse toernooi voor D-Support gehouden. Dit jaar heeft zij D-Support voorgedragen bij haar werkgever Transavia om in aanmerking te komen voor de Peter J. Legro-Award. Met haar persoonlijke verhaal en een filmpje met interviews bracht zij D-Support tot de 2de plaats. De jury was onder de indruk over wat diabetes in een gezin teweeg kan brengen en hoe D-Support met raad en daad helpt. Het bleef bij de 2de plaats, want Piloten zonder Grenzen kreeg net iets meer stemmen. Zij vliegen voor Artsen zonder Grenzen, wat de medewerkers van een vliegmaatschappij natuurlijk bijzonder aanspreekt. Maar dat lag niet aan Gaby. Gaby, dank voor jouw warme inzet voor D-Support!

Guusje Neijens, diabetesverpleegkundige en coördinator D-Support

Wil je D-Support ook voordragen als Goed Doel? Vraag ons bureau om ondersteunende materialen.

Updated: 17 maart 2019 — 19:11