28 nov Webinar: de sociale kant van diabetes bij een kind (voor ouders)

Online ZOOM-evenement

Ouders hebben het razend druk met de diabetes van hun kind. Dat komt ook door de sociale kant van diabetes. Wat is die sociale kant? Waarom is dat soms lastig? Kan het anders, makkelijker? Hoe dan? Welke clubs en instellingen zijn er voor kinderen met diabetes? 

D-Support organiseert 28 november 2022 van 20-20.45 uur een ZOOM-bijeenkomst voor ouders van een kind met diabetes waarbij deze vragen zullen worden beantwoord. Unieke kans om ook ervaringen uit te wisselen. Lekker praktisch en opbeurend. Deze online bijeenkomst wordt georganiseerd door D-Support. Kosten per ouders van 1 kind (1 of 2 pers): €5,50.

 

Aanmelden: Klik hier, vul aan en verstuur de mail

QRcode voor betaling:

Zoomlink: de ZOOM-bijeenkomst wordt online georganiseerd. Je kunt deelnemen door deze hyperlink aan te klikken

Alvast bedankt voor je aanmelding!

Vriendelijke groet,
Guusje Neijens
Diabetesverpleegkundige en coördinator

Updated: 23 november 2022 — 12:26