Aanmelding als oppasser

Beste oppasser,

 

Fijn dat je je aanmeldt als oppasser bij D-Support. De aanmeldingsprocedure is als volgt.

Stap 1: Je maakt een account aan met je basisgegevens: naam, geslacht, adres, telefoon, email, geboortedatum. Daarna ontvang je een email met een gebruikersnaam en wachtwoord. Klik hier om je account aan te maken.

Stap 2: Je kunt nu inloggen en de rest van de gegevens als oppasser invoeren: diabeteskennis, oppaservaring, opleiding, motivatie, beschikbaarheid e.d. Klik hier om in te loggen als je je inloggegevens hebt ontvangen.

Stap 3: Jouw gegevens worden gestuurd naar de regio-coördinator van D-Support die verantwoordelijk is voor de oppassers in jouw regio. Zij neemt dan telefonisch contact met je op om kennis te maken en te beoordelen of je geschikt bent om op te passen op kinderen met diabetes. Het is mogelijk dat een gebrek aan kennis moet worden opgevuld door gratis deelname aan een e-learning cursus.

Stap 4: Als de regio-coördinator je geschikt heeft bevonden, dan zal bij de volgende keer dat je inlogt een menu-item verschijnen dat heet matching.

Je kunt de gezinnen bekijken in je regio die op zoek zijn naar een oppasser. Je ziet geen persoonsgegevens, wel een postcode, plaats en een kaart met de buurt waar het gezin woont. Ook zie je de vraag naar beschikbaarheid van een oppasser en de gegevens over kinderen (geen namen, wel geboortedata, geslacht en diabetesinformatie.

Stap 5: Jij kunt dan een bericht sturen naar de regio-coördinator over je voorkeuren en mogelijke vragen m.b.t. de gezinen. De regio-coördinator ontvangt een bericht met jouw voorkeur en neemt contact op met de gezinnen. Op basis daarvan bericht de regio-coördinator of er een match mogelijk is. Als dat het geval is, brengt zij je in contact met het gezin. Jullie maken dan onderling afspraken over beschikbaar, vergoeding e.d..

Het is mogelijk dat de regio-coördinator zelf al contact met je opneemt voor een mogelijke match.

 

Samenvattend:

  1. Klik hier om je account aan te maken.
  2. Klik hier om in te loggen als je je inloggegevens hebt ontvangen.