Doneren

Uw hulp is nodig
D-Support is een stichting met een ANBI-status met RSIN nummer 8545.46.418. Om onze activiteiten verder te ontwikkelen is financiële hulp nodig. D-Support als Goed Doel? U kunt doneren of één van onze projecten steunen of adopteren. D-Support ondersteunt evenementen met promotiemateriaal, banners, folders, T-Shirts, een presentatie door een van onze coördinatoren. Vraag meer informatie via info@d-support.org.

Kom in actie: promoot D-Support of organiseer een inzameling voor het Goede Doel
Alle steun helpt! Wellicht wilt u D-Support voorstellen als Goed Doel in uw bedrijf, familie, vriendenkring of vereniging. D-Support is erkend als ANBI-stichting zonder winstoogmerk. Bent u geïnteresseerd? Vraag ons naar de mogelijkheden.Promoot daarom onze Facebookpagina of promoot D-Support als Goed Doel bij een inzamelingsactie. Met elkaar verminderen we de dagelijkse druk van diabetes. Een positieve actie, goed voor kind èn gezin.

Dankwoord namens ouders & kinderen
Op voorhand willen wij alle donateurs en betrokken bedrijven bedanken voor hun bijdragen. D-Support wil haar capaciteit uitbreiden voor alle (toekomstige) kinderen met diabetes. Er is nog veel te doen! Met behulp van D-Support krijgen ouders de mogelijkheid om in balans te blijven en te ontspannen. Dit terwijl zij weten dat hun zoon of dochter in goede handen is van een betrouwbare oppas, ondanks diabetes.

Begunstiger worden als bedrijf of als particulier
Voor geïnteresseerde bedrijven heeft D-Support een sponsorpackage waarin diverse mogelijkheden staan voor steun en partnerschap. Voor particulieren is er de mogelijkheid begunstiger te worden met fiscaal voordeel. De bijbehorende documenten worden binnenkort aan deze pagina toegevoegd.

​Wijze van doneren
Doneren via een overschrijving? Elke bijdrage is welkom op rekeningnummer NL66RABO0300699158 t.n.v. Stichting D-Support.