Doneren

​Wijze van doneren

Doneren via een overschrijving? Elke bijdrage is welkom op rekeningnummer NL66RABO0300699158 t.n.v. Stichting D-Support.

 

Uw hulp is nodig

D-Support is een stichting met een ANBI-status met RSIN nummer 8545.46.418. Om onze activiteiten verder te ontwikkelen is financiële hulp nodig.

D-Support als Goed Doel? U kunt doneren of één van onze projecten steunen of adopteren. D-Support ondersteunt evenementen met promotiemateriaal, banners, folders, T-Shirts, een presentatie door een van onze coördinatoren. Vraag meer informatie via info@d-support.org.

 

Ondernemers en Weldoeners

Spreken de activiteiten van D-Support u aan, dan kunt u bijdragen aan onze activiteiten. Kom met ons in gesprek!
In natura Met goede leermiddelen  (presentatiematerialen, bloedglucosemeters, pompjes, sensoren)
Financieel: U kunt een aantal trainingen financieren, een deelproject adopteren of een banner op onze site plaatsen
Goede Doelen actie: Wellicht wilt u D-Support voorstellen als Goed Doel in uw bedrijf, familie, vriendenkring of vereniging. D-Support is erkend als ANBI-stichting zonder winstoogmerk.
Bent u geïnteresseerd? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kom in actie: promoot D-Support of organiseer een inzameling

Alle steun helpt! Like daarom onze Facebookpagina of promoot D-Support als Goed Doel bij een inzamelingsactie. Met elkaar verminderen we de dagelijkse druk van diabetes. Een positieve actie,goed voor kind èn gezin.

Dankwoord namens ouders & kinderen.

Nu al willen wij alle donateurs en betrokken bedrijven bedanken voor de steun en bijdragen. D-Support wil haar capaciteit uitbreiden voor alle (toekomstige) kinderen met diabetes. Er is nog veel te doen! Met behulp van D-Support krijgen ouders de mogelijkheid om in balans te blijven en te ontspannen. Dit terwijl zij weten dat hun zoon of dochter met diabetes in goede handen is van een betrouwbare oppas. Dank!