Dex de Dialeeuw

Hallo allemaal!

Wij van Dex de Dialeeuw – formeel: Stichting Rob M. Visser Nijmegen – zijn er trots op om ‘partner’ van D-Support te zijn. We weten natuurlijk dat het leven van een kind met diabetes erg complex is. Het vinden van een geschikte oppas is daarom zeker geen sinecure. Zelf springen we graag – samen met Dex – bij wanneer ouders het zich financieel niet kunnen veroorloven om een specifieke wens van hun kind met diabetes in vervulling te laten gaan. Op deze wijze kunnen we het leven van kinderen met diabetes toch een beetje aangenamer maken. Door mee te helpen een wens te vervullen, proberen we – al is het maar voor even – voor een kleine glimlach te zorgen. Wellicht dat we ook iets voor jou kunnen betekenen! Neem dus gauw eens een kijkje op onze website: http://stichtingrmv.nl/. Daar vind je meer informatie over wie we zijn en wat we doen!

Namens Dex de Dialeeuw,

Art B.C. Vodegel (secretaris)

Updated: 28 november 2017 — 16:04