Ouders bieden e-learning aan leerkrachten, buren, en clubleiding van hun kind

Vader: “…Het ging ons te ver om minder te gaan werken. Maar we hebben onze banen nu totaal ingericht qua werktijden. Mijn partner werkt in de zorg en onregelmatig, ik werk in een creatief beroep met opdrachten en deadlines. Altijd als ons dochtertje met diabetes van 4,5 jaar op school is,  is één van ons niet aan het werk, om zo nodig in te kunnen springen. Dus hebben we bijna geen momenten met elkaar samen. Ons uitgaan hadden we sinds 3 jaar op een héél laag pitje gezet. Dankzij het werk in de zorg van mijn vrouw kunnen we het allemaal opvangen met onregelmatige diensten maar het heeft een keerzijde. Ik kan weleens jaloers naar andere ouders kijken die gewoon elk weekend samen vrij hebben.

We vinden D-Support een geweldig initiatief. We hebben onze buren, de leerkrachten en de clubleiding de e-learning aangeboden. Dat bespaart ons veel tijd in het uitleggen van de basics van diabetes. En we hebben een fantastische oppas waar de kinderen zich helemaal op hun gemak bij voelen.”

Updated: 17 maart 2019 — 19:03