Gezocht: partij/persoon voor onderhoud app/backend applicatie

Stichting D-Support is op zoek naar een partij of persoon die het functionele onderhoud van een mobiele app met bijbehorende backend applicatie op zich wil nemen. De mobiele app is gemaakt met het #Flutter framework (#DART) en de backend is ontwikkeld in het #Laravel #PHP framework, in combinatie met een #MariaDB database.
We zoeken een partij die dit vanuit #MVO perspectief wil benaderen of een persoon die dit uit idealisme (tegen een schappelijke vergoeding) wil doen. Het zal een aantal uren zal kosten om de opzet van de app en de backend te doorgronden. Daarna zal het functionele onderhoud hooguit 20-30 uur per jaar bedragen. Ken of ben je iemand of een bedrijf dat dit zou kunnen en willen doen, laat het ons dan weten! www.d-support.org info@d-support.org

Updated: 12 oktober 2023 — 15:50