Online inspiratie 3 juni: haal meer uit je eigen diabetes en word diabetesoppas

Op maandag 3 juni van 19:30 tot 20:30 uur geven we online informatie voor (jong-)volwassenen die willen weten over diabetesoppas worden. Enkele oppassers en een ouder delen hun ervaringen.
Ben jij diabetesprofessional op de volwassenpoli in het ziekenhuis? Breng dan deze uitnodiging a.u.b. onder de aandacht van jouw patiënten. De minimumleeftijd voor diabetesoppas is 16 jaar.

Geef je hieronder op:

Opgave Online Seminar


Ik ben:
Mijn leeftijd is tussen:
Extra optie:

Wil jij op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan ook aan voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief

23 april: Informatie-uurtje online: Nieuwe inzichten voor kinderdiabetesteams en kinderthuiszorg

Mariëlle Schoenmakers en Guusje Neijens

Dinsdag 23 april presenteren wij, Meike van den Broek van 4Kids2Tell en Guusje Neijens van Stichting D-Support het laatste nieuws over ‘onze’ maatschappelijke organisaties. Sinds 10 jaar zijn we op en top actief voor gezinnen met een of meer kinderen met diabetes. Velen van jullie hebben ooit ouders geattendeerd op onze hulp. En dat werpt zijn vruchten af!
Wat doen onze organisaties nu precies? Hoe komen ouders bij de goede ondersteuning?
In onze kort en bondige gezamenlijke meeting van maximaal 1 uur krijg je hier goed zicht op. En hoe een kleine aanpassing in de algemene begeleiding jouw patiënten helpt, en jouw werk waarschijnlijk lichter maakt.

Wat kost dat? De meeting is gratis.
Hoe laat?  Van 19.30-20.30 uur. Wel verzoeken we je vriendelijk om in te loggen tussen 19.15-19.25 uur, zodat we op tijd kunnen beginnen.
Zoomlink: De meeting is online in de Zoom-omgeving. Die wordt toegestuurd bij je aanmeldbevestiging.
Ook voor volwassenDVK? Ja, want ‘jullie’ volwassen cliënten met diabetes kunnen diabetesoppas of buddy worden. Fijn als je aansluit.
Graag tot ziens op 23 april!

Met collegiale groet,
Mariëlle Schoenmakers en Meike van den Broek: 4Kids2Tell
Daniëlle Grootegoed en Guusje Neijens: Stichting D-Support

Geef je hieronder op:

Opgave Online Seminar professionals


Ik ben:
Wil jij op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan ook aan voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief

D-Support als Goed Doel

Jouw actie maakt het verschil!

Hier vind je informatie over verschillende manieren om Stichting D-Support te ondersteunen als particulier, bedrijf of organisatie. Want om onze activiteiten te blijven ontwikkelen is financiële hulp natuurlijk altijd welkom.

Voor particulieren  

Misschien wil je een sponsoractie opzetten. Je kunt D-Support voorstellen als Erkend Goed Doel bij een inzamelingsactie of bij de kerstactie van jouw school of bedrijf. Andere sponsortips zijn: een thee-of koffieochtend met een spaarpotje voor een extra bijdrage, een voordracht van een van onze experts, een etentje met een koolhydratenquiz, een verkoop van miskopen van je garderobe, een kerstliederenmarathon, een sporttoernooi, een oliebollenactie, een statiegeldinzameling. Heb je er al zin in? We gaan graag met je in gesprek. Bel ons secretariaat of gebruik het contactformulier. 

Als particulier kun je ook eenmalig een bedrag overmaken of gespreid doneren gedurende enkele jaren. Gespreid doneren is aantrekkelijk met de regeling fiscaal aantrekkelijk schenken.

Tennistoernooi Overdam, Leidschendam

 

Zit filantropie bij jou in de familie of in je bedrijf? 

Dan is er de mogelijkheid om bij te dragen vanuit je betrokkenheid. We houden niet zomaar onze hand op, maar zijn geïnteresseerd in wat jou motiveert. We vertellen persoonlijk hoe iedere donatie direct positief effect heeft op families.

Ouders staan er door iets ogenschijnlijk simpels als diabetesoppas en de e-learning niet meer alleen voor.
En nog belangrijker is: kinderen met diabetes ervaren zichzelf minder als ‘lastig’.

Stichting D-Support heeft op haar wensenlijst verschillende projecten op haar wensenlijst staan die zonder donateurs niet uitgevoerd kunnen worden. In een één op één gesprek met een van onze bestuurders krijg je inzicht in onze wensen en plannen. Mensen als u doen ertoe en maken het verschil voor kinderen met diabetes en hun gezinnen. Stichting D-Support hanteert voor bedrijven de gedragscode van het NCPF.

Golfclub Ockenburgh, Den Haag

 

 

 

Bij jouw actie kan D-Support helpen met promotiemateriaal: strandvlaggen, banners, polo’s,
T-shirts, folders, een presentatie door onze kinderarts of door een van onze bestuursleden.

 

Gezocht: partij/persoon voor onderhoud app/backend applicatie

Stichting D-Support is op zoek naar een partij of persoon die het functionele onderhoud van een mobiele app met bijbehorende backend applicatie op zich wil nemen. De mobiele app is gemaakt met het #Flutter framework (#DART) en de backend is ontwikkeld in het #Laravel #PHP framework, in combinatie met een #MariaDB database.
We zoeken een partij die dit vanuit #MVO perspectief wil benaderen of een persoon die dit uit idealisme (tegen een schappelijke vergoeding) wil doen. Het zal een aantal uren zal kosten om de opzet van de app en de backend te doorgronden. Daarna zal het functionele onderhoud hooguit 20-30 uur per jaar bedragen. Ken of ben je iemand of een bedrijf dat dit zou kunnen en willen doen, laat het ons dan weten! www.d-support.org info@d-support.org