Voor jullie

Gezinnen

Stichting D-Support biedt geschikte en deskundige oppas aan gezinnen met een kind met diabetes zodat ouders hun emotionele veerkracht behouden. Betrouwbaarheid, deskundigheid en praktische betrokkenheid zijn de speerpunten van onze stichting. De match tussen het gezin en de oppasser staat daarbij centraal. De nadruk ligt op veilige diabetesondersteuning om de ouder/verzorger even het gevoel van ‘vrij’ zijn te geven. Ook biedt D-Support de mogelijkheid om kennissen, familie of eigen oppas te scholen.

Oppassers

Stichting D-Support gaat voor oppassers op zoek naar een passend oppasadres. Voordat oppassers aan de slag gaan, vindt een intake plaats en ontvangen ze een scholing. Tevens kan stichting D-Support uw eigen vertrouwde oppas, familie en of buren scholen in basis diabeteszorg (netwerktraining).

Wat is D-support

D-Support heeft met steun van Roche een promotievideo gemaakt.
Bekijk meer

Bas van de Goor over D-Support

Bas van de Goor is een oud-volleyballer die in 1989 zijn debuut maakte in de Nederlandse competitie. Van de Goor heeft diabetes en is directeur van de Bas van de Goor foundation die als missie heeft om de kwaliteit van leven voor mensen met diabetes te verhogen door middel van sport. Kijk en luister wat Bas zegt over D-Support.
Lees meer

Partners en netwerk

Stichting D-Support is actief in het vergroten van het netwerk. Doel van het vergroten van het netwerk is om enerzijds diverse organisaties met elkaar in contact te laten treden. Samenwerken, samen denken en samen tot activiteiten komen om de kansen voor gezinnen met een kind met diabetes te vergroten.
Lees meer

D-Support wordt ondersteund door: