D-Support als Goed Doel

Jouw actie maakt het verschil!

Hier vind je informatie over verschillende manieren om Stichting D-Support te ondersteunen als particulier, bedrijf of organisatie. Want om onze activiteiten te blijven ontwikkelen is financiële hulp natuurlijk altijd welkom.

Voor particulieren  

Misschien wil je een sponsoractie opzetten. Je kunt D-Support voorstellen als Erkend Goed Doel bij een inzamelingsactie of bij de kerstactie van jouw school of bedrijf. Andere sponsortips zijn: een thee-of koffieochtend met een spaarpotje voor een extra bijdrage, een voordracht van een van onze experts, een etentje met een koolhydratenquiz, een verkoop van miskopen van je garderobe, een kerstliederenmarathon, een sporttoernooi, een oliebollenactie, een statiegeldinzameling. Heb je er al zin in? We gaan graag met je in gesprek. Bel ons secretariaat of gebruik het contactformulier. 

Als particulier kun je ook eenmalig een bedrag overmaken of gespreid doneren gedurende enkele jaren. Gespreid doneren is aantrekkelijk met de regeling fiscaal aantrekkelijk schenken.

Tennistoernooi Overdam, Leidschendam

 

Zit filantropie bij jou in de familie of in je bedrijf? 

Dan is er de mogelijkheid om bij te dragen vanuit je betrokkenheid. We houden niet zomaar onze hand op, maar zijn geïnteresseerd in wat jou motiveert. We vertellen persoonlijk hoe iedere donatie direct positief effect heeft op families.

Ouders staan er door iets ogenschijnlijk simpels als diabetesoppas en de e-learning niet meer alleen voor.
En nog belangrijker is: kinderen met diabetes ervaren zichzelf minder als ‘lastig’.

Stichting D-Support heeft op haar wensenlijst verschillende projecten op haar wensenlijst staan die zonder donateurs niet uitgevoerd kunnen worden. In een één op één gesprek met een van onze bestuurders krijg je inzicht in onze wensen en plannen. Mensen als u doen ertoe en maken het verschil voor kinderen met diabetes en hun gezinnen. Stichting D-Support hanteert voor bedrijven de gedragscode van het NCPF.

Golfclub Ockenburgh, Den Haag

 

 

 

Bij jouw actie kan D-Support helpen met promotiemateriaal: strandvlaggen, banners, polo’s,
T-shirts, folders, een presentatie door onze kinderarts of door een van onze bestuursleden.

 

Updated: 16 december 2023 — 16:09